CyberPeak kondigt partnership aan met MDR vendor mnemonic
image

CyberPeak kondigt partnership aan met MDR vendor mnemonic

De twee security organiaties slaan de handen ineen om gezamenlijk Nederlandse klanten naar een hoger securityniveau te brengen.

mnemonic, een toonaangevende leverancier van Cyber Security Services, kondigt een nieuw partnership aan met CyberPeak, experts op het gebied van Netwerk Security en Firewalling.

Gezamenlijk voorzien zij Nederlandse bedrijven van Security Services op zowel IT als OT.

Steven Doorman, Sales Manager Benelux bij mnemonic is enthousiast over het nieuwe partnership met CyberPeak:

“Wij kijken uit naar een samenwerking met de Security Experts van CyberPeak. Security is een kleine wereld in Nederland, des te belangrijker om samen te werken met de juiste mensen. Onze ervaring met CyberPeak is erg positief, het hoge kennislevel en toekomstgerichte aanpak sluit perfect aan bij de mnemonic cultuur”, verklaart hij.

Lokale kennis en aanwezigheid

Richard Zwiers, Technical Security Consultant en mede-eigenaar bij CyberPeak verteld dat zij op zoek waren naar een partner met ervaring en vertrouwen in de lokale en internationale Securitymarkt:

“Als Cyber Security organisatie met grote ambities zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partnerships, ook om onze klanten te helpen met security monitoring. Door de strategische samenwerking met mnemonic hebben wij een partner gevonden met een duidelijke focus op Managed Detection en Response diensten. mnemonic werkt al jarenlang met een team van specialisten, waarbij de klantrelatie hoog in het vaandel staat. Wij als CyberPeak delen deze ambitie. Wij kijken ernaar uit om onze ervaringen en kennis samen met mnemonic, door middel van korte lijnen en snel schakelen, uit te dragen voor een cyberveilige toekomst” verklaart hij.

Anne Karine Hafkamp, Sales Director Benelux bij mnemonic, voegt toe dat dit wederom een voorbeeld is dat mnemonic aan het uitbreiden is in de Benelux:

“Een lokaal en solide partner netwerk is belangrijk voor ons en onze aanwezigheid in de Benelux-markt. Omdat zowel onze partnerships als klanten aan het groeien zijn, vergroten wij deze aanwezigheid met het uitbreiden van ons kantoor in Utrecht met verschillende cybersecurityposities” voegt zij toe.

Over mnemonic

Als wereldwijde leverancier van Cyber Security services, wordt mnemonic erkend voor haar Managed Detection & Response Services (MDR). Met ons vlaggenschip Argus Managed Defence, helpt mnemonic haar klanten in Europa en wereldwijd om hun organisatie te beveiligen tegen het constant ontwikkelende dreigingslandschap. Met meer dan 300 werknemers zijn wij één van de grootste pure-play securityorganisaties in Europa.

Over CyberPeak

CyberPeak biedt eersteklas, betrouwbare en kosteneffectieve IT-services voor zakelijke klanten. Wij zijn een IT-dienstverlener die een consistent Peak-niveau van uitmuntendheid handhaaft in onze diensten. We bereiken dit door voortdurend geavanceerde oplossingen te onderzoeken en te ontwikkelen die onze klanten op de lange termijn voordelen bieden. Om uw organisatie optimaal te beveiligen, werken wij exclusief samen met toonaangevende bedrijven op het gebied van Cyber Security. CyberPeak vermindert risico’s met een proactieve aanpak en denken in mogelijkheden en kansen.

Contact persoon mnemonic: Steven Doorman

Contact persoon CyberPeak: Richard Zwiers