Cyber Security Assessment

Cyber Security Assessment

Cyberrisico's

Cyber Security Assessment

Door de aanwezigheid van cyberrisico’s loopt uw organisatie gevaar. Door de brede aanwezigheid en complexiteit van bedreigingen kunnen cybercriminelen ongewenst toegang verkrijgen tot uw digitale kroonjuwelen. Wij kunnen u helpen uw cyberrisico in kaart te brengen en de bijbehorende mitigatiemaatregelen toe te passen.

  • Speciaal voor MKB bedrijven
  • Inzicht in uw risico's
  • Proactieve kennis
  • Minimale kosten en maximale bescherming
Bewustwording

Waarom is dit zo belangrijk?

Cyberdreigingen raakt iedere bedrijfssector en elke bedrijf heeft cyberrisico’s. Ieder bedrijf is anders en kent daarom geen pasklare oplossing. De digitale transformatie in combinatie met de nieuwste technologieën vergroten het aanvalsoppervlak voor cybercriminelen.

Cyberrisico’s ontwikkelen zich razendsnel, hierdoor kunnen we spreken van een revolutie. Met de enorm groei van werken op afstand, connectiviteit en kwetsbaarheden, worden organisaties blootgesteld aan deze Cyberrisico’s .

Organisaties zien Cyber Security als een technologisch mankement en besteden dan ook elk jaar meer om hun risico’s te beperken. Intussen blijft de omvang en frequentie van Cyberincidenten toenemen, of het nu gaat om ransomware, aanvallen op de ‘Supply Chain’ en daardoor volledige bedrijfsonderbrekingen. De economische impact hiervan is enorm.