Managed Security

De digitale veiligheid van uw organisatie beheren.

CyberPeak zorgt ervoor dat de hard- en software van uw bedrijf online weerbaar is tegen kwaadwillenden. Wij werken daarbij met u samen of nemen al uw zorgen uit handen.

Device monitoring en management
Configuratie en changes
Incidentenbestrijding
Start vandaag
Scroll verder
PeakCollaboration ®
Co-managed
PeakCollaboration bied het beste van beide werelden: de expertise van CyberPeak, gecombineerd met de controle en visie van uw IT Team. Het resultaat? Een krachtige samenwerking die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, met maximale efficiëntie en tastbare resultaten.
Bespreek de mogelijkheden
PeakProtection ®
Full-managed
Een volledig beheerde omgeving tilt het gemak naar een hoger niveau door alle operationele aspecten uit handen te nemen. Met PeakProtection hoeft u zich geen zorgen te maken over infrastructuur, beveiliging of onderhoud. Laat ons team van experts het werk doen, terwijl u ongehinderd werkt aan de groei van uw bedrijf.
Start vandaag

Device monitoring en management

Op afstand monitoren wij de veiligheid, prestaties en capaciteit van de security omgeving. Wij detecteren en reageren op dreigingen en garanderen zo de veiligheid van de online omgeving.

Configuratie en changes

Wij zorgen dat noodzakelijke, risicovolle updates in hard- en software op een gestructureerde manier worden uitgevoerd. Wij stellen de gebruikers wanneer nodig op de hoogte van de wijzigingen.
Versterk uw beveiliging
Stand-by

Incidentbestrijding

Wij benaderen dreigende incidenten pro-actief, zodat uw bedrijfsvoering gewoon verder kan. Elk incident wordt nauwkeurig geregistreerd en opgenomen in onze rapportages. Zo weet u wat er speelt, terwijl u bezig bent met wat voor uw bedrijf belangrijk is.
Plan een kennismaking

Krijg eenvoudig inzicht in de veiligheid van uw organisatie.

Overzichtelijke rapportages

Frequente rapportages geven u en uw organisatie inzicht in wat er speelt in het cyberdomein rondom uw bedrijf.

Wat onze klanten zeggen over onze diensten

Giant Group
Frank Agricola - IT Manager
Sinds een jaar zijn we overgestapt naar CyberPeak, mijn gevoel hierbij kan ik het beste omschrijven als ‘wat een verademing´ Korte lijnen, heldere communicatie, vlotte service en no-nonsense mentaliteit, iets wat tegenwoordig zeker niet meer vanzelfsprekend is, zeker niet in deze branche. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht, ik kan het iedereen aanbevelen!
Hendrix Genetics
Harry Geurts - Contract Manager
Wij hebben CyberPeak gekozen vanwege hun toegewijde specialisten en pragmatische aanpak. Co-Managed is hun kracht: strategie en omgevingsbeheer in samenwerking, met behoud van interne controle. Het constante team van CyberPeak versterkt onze Cyber Security, wat onmisbaar is voor onze organisatie. We geloven sterk in hun aanpak, die onze interne capaciteiten aanvult en ons beveiligingslandschap optimaal houdt in een snel veranderende Cyber omgeving.
The Brand Men
Norman Heuvelmans - Design Lead
De heren van CyberPeak hebben ervoor gezorgd dat ons bedrijf op en top beschermd is tegen digitale bedreigingen. Dat maakt ons een nog betrouwbaardere partner voor onze opdrachtgevers. CyberPeak heeft in het proces de lead genomen, zodat wij ons kunnen blijven focussen op onze werkzaamheden.
Royal Cosun
Raymond Poede - Architect Security Centre
Cosun heeft CyberPeak gekozen als Security partner omdat zij het vermogen hebben om incidenten snel en efficiënt te verhelpen. Wij zien CyberPeak als een verlengstuk van onze IT-organisatie. Flexibiliteit, korte lijnen en snel kunnen schakelen zijn kernwoorden die bij CyberPeak horen. Zij luisteren naar de behoefte, denken mee en leveren goed advies. CyberPeak biedt kennis, expertise en kijkt verder dan de stip aan de horizon.
We gebruiken cookies om uw ervaring met onze website te verbeteren. Meer informatie.

Wordt u aangevallen?

Stand-by