PeakProtection Firewall

PeakProtection Firewall

Waarom PeakProtection?

Negeer de risico's niet

Cybercriminelen worden steeds slimmer en vinden nieuwe methodes om uw bedrijfsvoering in gevaar te brengen, denk hierbij aan: diefstal en versleuteling van data (Ransomware), DDOS-aanval en Malware. Het is niet de vraag of u last krijgt van Internet Criminaliteit, maar wanneer. Wees voorbereid!

Met de PeakProtection oplossing van CyberPeak kunnen wij uw organisatie optimaal beschermen tegen bedreigingen. Een goede Cyber Security oplossing vereist kennis. Dit doen wij door voortdurend innovatieve oplossingen te onderzoeken en te implementeren die op lange termijn waarde creëren voor onze klanten.

PeakProtection

Keuze vrijheid

De NextGen Firewalls staan centraal in de organisatie, hierdoor bent u altijd beschermd tegen bedreiging en minimaliseert u de risico’s. Bij CyberPeak krijgt u de vrije keuze om Security modules aan en uit te zetten. Deze vrijheid geeft uw organisatie de mogelijkheid om kosten efficiënt het gewenste security niveau te bepalen.

Op basis van het door u gewenste Security niveau zal CyberPeak uw Firewall onderhouden met onze gespecialiseerde kennis. Uiteraard zullen wij altijd Pro-actief adviseren om uw omgeving nog beter te beschermen. Uw firewall is altijd up-to-date en uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

  • Frequente rapportage
  • Real-Time inzicht
  • Pro-actieve houding
  • Altijd up-to-date
  • Minimaliseert uw risico's
  • Flexibiliteit
  • Bescherming van uw IT Infrastructuur
  • 24/7 Actieve monitoring
Full Managed

PeakProtection Peak

Het PeakProtection Peak pakket is op basis van een Full Managed contract en zorgt voor een volledige ontzorging van uw organisatie. Het algemeen functioneren, operationeel beheer, mogelijke vervanging en (security-)configuratie van de producten conform servicecontract legt uw veilig in onze handen. CyberPeak is de eindverantwoordelijke over de overeengekomen componenten.

Bij al onze contracten krijgt u standaard een Service Level Agreement (SLA). Hierdoor is CyberPeak verplicht tot het oplossen van incidenten binnen de in het servicecontract vastgestelde reactie- en hersteltijden.

Omdat u er voor kiest om uw organisatie gedurende de looptijd volledig te ontzorgen, is het noodzakelijk om een beveiligde verbinding tussen U en CyberPeak aan te leggen.

Co- Managed

PeakProtection

Bij CyberPeak vinden wij het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om als afnemer zelf kleine wijzigingen uit te voeren. Een co-managed service leidt tot ontzorging van de beheerdruk van uw organisatie en u kunt rekenen op de vergaande pro-actieve ondersteuning van CyberPeak.

Gezamelijk zorgen we voor het probleemloos laten functioneren van de overeengekomen componenten.