PeakProtection Network

PeakProtection Network

Uw prioriteit

PeakProtection Network

Als je verantwoordelijk bent voor de infrastructuur van het bedrijf, dan sta je voor de uitdaging te moeten reageren op bedreigingen, onbereikbaarheid van uw website, uitval van cruciale ICT-systemen of het wegvallen van interne communicatiemogelijkheden. Een goed beveiligd netwerk is daarom van groots belang.

CyberPeak kan uw organisatie helpen deze stap te maken.

  • Betrouwbaar netwerk
  • Micro segmentatie
  • Bescherming tegen misbruik
  • Data protection
PeakProtection Network

Beveilig uw organisatie

Heeft u nu een plat netwerk waar veel mag? Netwerk segmentatie kan u helpen bij de inrichting van het Zero Trust model. Het is verstandig dit toe te passen. Je weet immers nooit via welke weg een bedreiging jouw bedrijfsnetwerk probeert binnen te dringen.

Middels diverse methodes is het mogelijk om bekende apparaten toegang te verlenen tot de juiste netwerk segmenten. In een Zero Trust model heb je al je apparaten gewhitelist en krijgen de gebruikers net voldoende rechten om hun werkzaamheden uit te voeren. Hiermee voorkom je dat een aanvaller overal bij kan komen en de impact beperkt blijft.

All-in-one Security

Security als nooit tevoren

Als het gaat om Security kijken we bij CyberPeak altijd naar alle maatregelen die genomen zijn en nog genomen moeten worden. Met alleen een firewall of alleen een goed ingericht netwerk bent u er natuurlijk niet. Om je organisatie goed te beschermen is het belangrijk om naar álle onderdelen van security te kijken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!